Elfrink over overlijden Van der Kuijlen: ''Een klap voor PSV''

0
Elfrink over overlijden Van der Kuijlen: ''Een klap voor PSV''

Bij PSV rouwt iedereen om het verlies van Willy van der Kuijlen. Mister PSV overleed maandag op 74-jarige leeftijd. Clubwatcher Rik Elfrink is van mening dat Van der Kuijlen de beste PSV-speler ooit is.

"Absoluut. Vaak wordt gezegd dat Willy van de Kerkhof het zou kunnen zijn, maar de heren onderling hadden daar totaal geen discussie over", zegt Elfrink tegen het Algemeen Dagblad. "Van der Kerkhof zei altijd: ik heb ook vijftien jaar bij PSV gespeeld, maar Van der Kuijlen is 'Mister PSV'. Dat zegt eigenlijk al genoeg."

Elfrink verwacht dat er vele herdenkingen zullen komen voor 'Mister PSV'. "Die zullen er ongetwijfeld komen. Dit is voor PSV een klap, want eerder dit seizoen is ook Harry van Raaij overleden. Dit is het tweede grote clubicoon dat nu is overleden."

"Dat is zwaar voor de PSV-gemeenschap. Het is triest dat we nu niet in volle stadions afscheid kunnen nemen, want deze clubiconen maken echt wat los in Eindhoven. Maar de PSV-supporters zullen ongetwijfeld iets gaan doen", aldus Elfrink. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›