'PSV gaat geen cadeau geven aan trouwe seizoenskaarthouders'

0
'PSV gaat geen cadeau geven aan trouwe seizoenskaarthouders'

Waar clubs als Feyenoord en Ajax haar seizoenskaarthouders een cadeautje (willen) geven, doet PSV dat niet, zo weet RTL Nieuws te melden. De concurrenten willen namelijk in ruil daarvoor dat zij afzien van terugbetaling.

De reden hiervoor is dus dat er een mogelijkheid is voor seizoenskaarthouders om geld terug te vragen: ze hebben immers dit seizoen vrijwel geen wedstrijd bij kunnen wonen, omdat de wedstrijden achter gesloten deuren afgewerkt moesten worden vanwege de coronamaatregelen.

Bij PSV gaan ze dus geen cadeautjes uitdelen. Aan het begin van het seizoen hadden zij namelijk een 'terugbetaalsysteem' geïntroduceerd waar iedere seizoenskaarthouder genoegen mee moest nemen. Supporters konden uit drie verschillende kaarten kiezen. "Wij wilden niet achteraf om geld gaan smeken, maar vooraf duidelijkheid creëren", legt de woordvoerder tegenover RTL Nieuws.

Daarentegen doen ze dat bij Ajax wel. Daar ontvangt de seizoenskaarthouder een retro-jack uit de tijd van Johan Cruijff. Hier gaat het wel om het deels afzien van terugbetaling. Indien men helemaal niets terugvraagt, krijgt de seizoenskaarthouder de mogelijkheid om een 'uniek kijkje in keuken van de club' te nemen. 

Ajax is overigens niet de enige club die hiermee komt. Feyenoord wil haar supporters ook graag wat geven. Indien een seizoenskaarthouder afziet van terugbetaling over het afgelopen seizoen, dan krijgt diegene het officiële uitshirt van het volgende seizoen cadeau. Dit shirt is alleen voor seizoenskaarthouders en het komt verder niet in de verkoop.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›