Gerbrands praat over Van der Kuijlen: ''Dan werd hij emotioneel''

0
Gerbrands praat over Van der Kuijlen: ''Dan werd hij emotioneel''

Bij PSV rouwt iedereen om het verlies van Willy van der Kuijlen. Mister PSV overleed maandag op 74-jarige leeftijd en de verslagenheid is groot. Zo ook bij Toon Gerbrands, algemeen directeur van de club. 

"Een jaar geleden was hij hier, dan zag hij het stadion vanachter het raam boven en werd hij emotioneel. Zijn vrouw vertelde ook, want de familie hield ons voortdurend op de hoogte, dat hij voor de tv ineens weer opveerde als de naam of stem van bijvoorbeeld Hiddink of Van Bommel voorbijkwam. Een stukje herkenning en dan was hij helemaal alert (Van der Kuijlen leed aan Alzheimer, red.)", aldus Gerbrands in De Telegraaf

Zaterdag speelt PSV in het Philips Stadion tegen FC Groningen en daar mogen vierduizend supporters bij zijn. "Het is niet anders en begrijpelijk, maar deze man verdient natuurlijk een vol stadion, zoals Harry van Raaij dat eerder ook verdiend had. Ik ben blij dat dit nu in ieder geval al kan voor een geweldig mens. Dat hij bij leven al een standbeeld voor het stadion kreeg, zegt alles over de manier waarop hij hier gekoesterd wordt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›