Van der Kuijlen leefde op: ''Was nog bij ondertekening contract''

0
Van der Kuijlen leefde op: ''Was nog bij ondertekening contract''

Willy van der Kuijlen leefde voor het voetbal, tot het laatste moment. Het maandag overleden PSV-icoon genoot de laatste jaren enorm van zijn sportende kleinkinderen, voornamelijk kleinzoon Mitchel van Rosmalen. Hij speelt met FC Eindhoven in de Keuken Kampioen Divisie. 

Ernie Brandts, hoofdtrainer van FC Eindhoven, vertelt: "Willy heeft Mitchel nog een paar keer zien spelen en was vorige maand bij de ondertekening van zijn contract. Toen ging het wel al minder met hem. Willy was een heel lieve man. Nooit op de voorgrond, altijd meer op de achtergrond", aldus Van Rosmalen in De Telegraaf

Brandts speelde in het verleden bij PSV samen met Van der Kuijlen. "Hij was echt geweldig. Bij Jan van Beveren mochten we altijd allemaal twee keer schieten, wie er scoorde kreeg één of twee tientjes. Dat deden we met twintig man. Willy was altijd de enige die echt alles binnenschoot. Die schoot met de binnenkant, dan leek het of ’ie naast ging, maar dan draaide die bal altijd net voor de paal nog binnen. Dat heb ik bij niemand verder meegemaakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›