Veerman klaar voor PSV? ''Verwacht dat hij daarin mee kan''

0
Veerman klaar voor PSV? ''Verwacht dat hij daarin mee kan''

Joey Veerman is goed genoeg voor Ajax en PSV. Dat vindt trainer Johnny Jansen. De middenvelder draait bij SC Heerenveen een uitstekend seizoen.

"Ja, ik denk dat hij dat kan", zegt Jansen bij VI Live. "Het is zeker zo dat hij een aantal dingen nog beter moet doen. Maar op een hoger niveau, waar om hem heen nog makkelijker wordt gevoetbald, verwacht ik dat hij daarin mee kan."

"Hij zal nog een aantal dingen moeten leren, zo denk ik dat hij mooie stappen kan maken in het samenspel, het echt samen verdedigen aanvallen en het gebruik maken van elkaar. Als Joey aan de bal komt, dan voetbalt hij zich altijd vrij. Hij heeft altijd oog voor diepgaande mensen. Dat is gewoon een enorme kwaliteit van Joey."

Zijn beste positie? "De 6-positie, als het gaat om aan de bal komen, dan kan hij dat zeker in de Eredivisie prima. Maar hij moet iets hoger op het veld staan denk ik, als linkermiddenvelder. Hij kan een goal maken en heeft oog voor de steekpass. Hij heeft de kwaliteiten om hoger te staan op het veld."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›