''Het leek of Willy van der Kuijlen dat nog heel erg leuk vond''

0
''Het leek of Willy van der Kuijlen dat nog heel erg leuk vond''

Adrie van Kraay speelde een tijdlang samen met Willy van der Kuijlen. Inmiddels is van der Kuijlen overleden en is van Kraay zijn boezemvriend verloren.

"Mijn allerbeste vriend is overleden. We wisten al een tijdje dat dit eraan zat te komen, maar het nieuws komt toch bikkelhard binnen. Je hebt in je leven maar een paar echte vrienden, Willy was daar één van", vertelt Van Kraay in gesprek met Voetbal International.

"Iedereen kent Willy als voetballer, maar daar wil ik het helemaal niet over hebben. Ik denk alleen maar aan hem als mens. En Willy was een Echt Mens. Daarmee bedoel ik dat hij voor je door het vuur ging, net als dat jij voor hem door het vuur wilde gaan."

Van Kraay maakte ook de laatste fase van diens leven mee. "Gelukkig heb ik hem in de laatste fase van zijn leven nog veel mogen zien en begeleiden. Harry (Lubse, red.) of ik brachten hem tot aan de eerste lockdown wekelijks nog naar PSV. Het leek of hij dat nog heel erg leuk vond, maar daarover communiceren werd steeds moeilijker."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›