Nieuwe trainingsmethode bij PSV: ''Mooi voorbeeld is Boscagli''

0
Nieuwe trainingsmethode bij PSV: ''Mooi voorbeeld is Boscagli''

PSV heeft een deal gesloten met Phillips en een aantal zorginstellingen. Door de deal is het mogelijk dat PSV in de toekomst in staat is om door middel van spieranalyses betere individuele trainingen te geven op het gebied van spierherstel. 

Voor spelers als Olivier Boscagli, die tegenwoordig op het middenveld speelt, kan dit goed uitpakken. De Fransman kreeg kramp in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. "Een mooi voorbeeld bij PSV is Olivier Boscagli. Hoe vaker hij op het middenveld zal spelen, hoe meer zijn lichaam aan die vorm van belasting gewend zal raken", schrijft Robin Jongmans in De Telegraaf.

"Maar vanaf heden kan PSV in kaart brengen of en hoe er (individueel) getraind dient te worden om zijn spierstelsel nog sneller 'rijp' te maken voor de belasting als middenvelder", aldus Jongmans, die weet dat er met de conditie van Boscagli niets mis is. "Hij is de man die in het propvolle coronaseizoen de meeste minuten wist te maken. Hij heeft dus een groot duurvermogen en kan snel van wedstrijden herstellen."

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›