Sambo: ''Hij is natuurlijk niet de minste speler op mijn plek''

0
Sambo: ''Hij is natuurlijk niet de minste speler op mijn plek''

Shurandy Sambo is de laatste weken een van de meeste opvallende spelers bij Jong PSV. De negentienjarige vleugelverdediger scoorde in de laatste elf wedstrijden vijf keer en gaf ook nog eens twee assists.

"De afgelopen maanden gaat het steeds beter en heb ik een aantal keren gescoord", zegt Sambo in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik loer zeker op het creëren van kansen en het afmaken. Dat is een belangrijk onderdeel van mijn spel. Ik heb in de Keuken Kampioen Divisie de afgelopen anderhalf jaar sowieso ontzettend veel geleerd."

De verdediger uit Geldrop hoopt ook voor het grote PSV van waarde te kunnen zijn. "Ik heb dit seizoen al een aantal keren bij de wedstrijdselectie gezeten, maar helaas nog geen minuten kunnen maken", aldus Sambo.

"Ik zat er dus dichtbij, maar met Denzel Dumfries staat in het eerste natuurlijk niet de minste speler op mijn plek", vervolgt hij. "Hij is international en gewoon de aanvoerder van PSV. Ik vind het mooi dat hij me heeft gemotiveerd om volop door te blijven zetten. Ik ben gewoon hard blijven werken na de momenten waarop ik terugkeerde bij Jong PSV en probeer elke training en wedstrijd een positieve bijdrage te leveren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›