''Je gunt Ihattaren mensen als Letsch, Koeman of Foppe de Haan''

2
''Je gunt Ihattaren mensen als Letsch, Koeman of Foppe de Haan''

PSV won afgelopen weekend met 3-0 van Heracles Almelo en Mohamed Ihattaren nam op fraaie wijze de laatste treffer voor zijn rekening. Valentijn Driessen vindt het jammer dat de talentvolle PSV'er na afloop veel kritiek kreeg vanwege zijn manier van juichen.

"Het is goedkoop van al die voormalige topspelers in hun rol als analist of van zelfbenoemde kenners om Ihattaren – een kind van 19 jaar – terecht te wijzen omdat hij zijn frustraties de vrije loop laat vanwege het idee dat de hele wereld tegen hem is", schrijft hij op de website van de Telegraaf. 

"In ieder geval is de hele wereld niet voor Ihattaren. Schmidt niet bij PSV, of John de Jong of Toon Gerbrands, die toestond een vernietigend communiqué naar buiten te brengen over zijn grootste talent. Niet de KNVB, die alles deed om hem te paaien voor Oranje en hem nu laat vallen", aldus Driessen. 

"Niet bondscoach Frank de Boer en zijn Jong Oranje-collega Erwin van de Looi, die Ihattarens situatie niet herkennen of willen herkennen en als zogenaamde harde trainers allerlei drogredenen aandragen om hem te negeren en zodoende een kopje kleiner te maken. Want zo is het harde profmilieu", constateert hij. 

"Niet directeur topvoetbal Nico-Jan Hoogma, die z’n bondscoaches de vrije hand geeft om het grootste talent naar Marokko te jagen. Zoals de KNVB eerder Ziyech wegjoeg", blikt Driessen terug. "Je gunt Ihattaren mensen als Letsch, Ronald Koeman of Foppe de Haan. Persoonlijkheden die beseffen dat spelers het verschil maken en niet trainers of systemen", legt hij uit. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Apr 2021 om 02:24
    Totaal mee eens! #verwendnest
  • 6 Apr 2021 om 18:23
    En misschien moet Driessen gewoon zijn bek eens houden over dingen waar hij niets van weet en alleen maar doet alsof hij het grote voetbalorakel is. Ihattaren moet gewoon eerst eens zijn stinkende best doen en niet steeds de verwende Marokkaanse topvoetballer uithangen want dat is hij nog lang niet. Talent heeft ie, mentaliteit ontbreekt vooralsnog om de echte top te halen.
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›