Schmidt over Ihattaren: ''Uiteindelijk is dat zijn eigen beslissing''

0
Schmidt over Ihattaren: ''Uiteindelijk is dat zijn eigen beslissing''

Trainer Roger Schmidt vond dat zijn team verdiend had gewonnen. Ondanks de gemiste kansen en de weggegeven mogelijkheden aan Fortuna Sittard, is hij tevreden.

"We weten dat sommige dingen beter kunnen", zegt hij realistisch in gesprek met ESPN. "Maar ik denk wel dat we verdiend hebben gewonnen. Voor de rust creëerden we veel maar je weet dat als je de opponent in leven houdt het alsnog een probleem kan worden, dat is altijd hetzelfde."

"Na de pauze bewezen ze waarom het hier zo lastig winnen is. Natuurlijk werden ze gevaarlijk maar als onze tegenstanders die voortaan allemaal gaan benutten wordt het wel erg lastig he. Alles bij elkaar ben ik tevreden en ik denk dat de zege terecht was."

Madueke viel zeer verdienstelijk in. "Noni trainde afgelopen week voor het eerst weer met de groep mee. Hij bewees hard te hebben gewerkt in zijn revalidatie. We hadden verse energie nodig dus dan ga je wisselen. We hadden nu voor het eerst wel een rustige week maar daarvoor waren het constant Engelse weken. Dan ga je niet na één week al weer iedereen fit hebben."

Mohammed Ihattaren wilde niet voor een camera verschijnen, en Schmidt begrijpt de keuze van zijn pupil daarin. "Uiteindelijk is dat zijn eigen beslissing maar ik denk dat het goed is om op voetbal te focussen."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›