Steun voor Schmidt: ''Veel kritiek, maar gewoon een toptrainer, toch?''

1
Steun voor Schmidt: ''Veel kritiek, maar gewoon een toptrainer, toch?''

Steun voor Roger Schmidt inzake de situatie rond Mohamed Ihattaren. De PSV-trainer kon op kritiek rekenen nadat hij de middenvelder voor het treffen met Ajax buiten de selectie liet. 

Alfons Groenendijk is het eens met de keuze die Schmidt maakte. "Het is zeker niet makkelijk. Alles ligt onder een vergrootglas", begint hij bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Als ik naar Schmidt kijk: hij krijgt veel kritiek, maar is toch gewoon een toptrainer? Die weet toch wel hoe hij dit aan moet pakken? Weinig mensen zullen het ermee eens zijn, maar ik denk dat je Schmidt de tijd moet geven."

Om Ihattaren juist in de topper tegen Ajax buiten de selectie te laten, is geen makkelijke keuze geweest meent Groenendijk. "Als trainer werk je dagelijks met zo'n jongen. Ik weet honderd procent zeker dat hij Ihattaren wil helpen om in de toekomst een nog betere speler te worden. Dat moet Mo zelf gaan zien, dat de trainer het goed met hem voor heeft. Hij moet nog stappen maken om een topspeler te worden." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Mar 2021 om 12:39
    Ik wil wel eens zien wat hij kan doen met een constante selectie. Minder blessures, geen corona. Dan zou de stand denk ik anders geweest zijn. Maar goed, de rest van dit seizoen mag hij zich voorbereiden op volgend jaar. Dat moet het toch wel gebeuren.
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›