'Schmidt en Ihattaren clashen wéér: Ihatarren ontbreekt tegen Ajax'

5
'Schmidt en Ihattaren clashen wéér: Ihatarren ontbreekt tegen Ajax'

PSV-trainer Roger Schmidt heeft afgelopen week opnieuw een aanvaring gehad met Mohamed Ihattaren. Het lijkt daardoor ook onzeker of Ihattaren morgen tegen Ajax wel bij de selectie gaat zitten.
 
Dit weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. "Afgelopen week is er intern wederom trammelant geweest bij PSV. Meerdere bronnen bevestigen dat Ihattaren en Schmidt het aan de stok hebben gehad en dat de aanvallende middenvelder is aangesproken."

De clubwatcher weet dat het niet om zijn contract gaat. "Het gaat niet om het verlengen van zijn contract, maar om de focus op zijn eigen sportieve ontwikkeling en het team", aldus de clubwatcher. 

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 28 Feb 2021 om 13:21
  Mo zit voor de buis met een ajax shirt
 • 28 Feb 2021 om 11:53
  Zou wel aardig zijn als er meer hierover verteld kon worden . Begint erg op de roddelpers van de Telegraaf te lijken . Veel roepen weinig inhoud.
 • 28 Feb 2021 om 09:48
  Ik zou hem toch nooit opgesteld hebben vandaag na zijn posts van afgelopen weken. Als hij zo graag met ajax bezig is kan hij ze lekker van de tribune gaan bekijken, of van de bank thuis.
 • 28 Feb 2021 om 00:13
  Weer een gevalletje ‘wat ben ik toch goed en jullie begrijpen niet wat voor geweldige ster ik al ben’. Opzouten met de zoveelste Marokkaan die geen controle heeft over zijn ego. Gauw achter Aissati, Bakkali en Labyrat aan.
 • 27 Feb 2021 om 22:45
  Hier kon je gewoon op wachten. Dat had ik al weken geleden voorspeld.
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›