''Hij heeft de pech dat andere jongens in het centrum het goed doen''

0
''Hij heeft de pech dat andere jongens in het centrum het goed doen''

Luis Felipe is een jongen om in de gaten de houden. De jongeling van PSV begint steeds beter in vorm te geraken en mag inmiddels ruiken aan het eerste elftal. Volgend seizoen de taak om daar dan ook door te breken.

Tegen Go Ahead Eagles mocht hij names Jong PSV twee minuten meedoen. Ondanks dat was hij zeer tevreden. "Ik ga de komende weken zo hard trainen dat het er vanzelf meer worden", zegt de 19-jarige verdediger in gesprek met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Hij werd ingebracht als stormram, het mocht niet baten want Jong PSV verloor alsnog met 1-0. Toch is hij optimistisch over de toekomst:  "Daar ga ik keihard voor werken", beaamt de jongeling. 

"Op trainingen en in wedstrijden leer ik veel en in dit team voel ik me thuis. Ook trek ik veel op met Mauro Júnior, die vaak bij me is. Ik woon nu alleen, maar zijn gezelschap is voor mij heel belangrijk. Hij heeft me met veel dingen geholpen."

Trainer Peter kan genieten van het fanatisme van de jongeling. "Luis wil dolgraag slagen en ligt ook goed in de groep", weet hij. "Hij heeft nu een beetje de pech dat de andere jongens in het centrum het goed doen. Maar zijn kans zal ongetwijfeld weer een keer komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›