''Voor PSV van het grootste belang dat Ihattaren weer fit is''

1
''Voor PSV van het grootste belang dat Ihattaren weer fit is''

Het is nog de vraag welke spelers Roger Schmidt deze week tot zijn beschikking heeft, als PSV het opneemt tegen Olympiakos en Ajax. Mario Götze keerde afgelopen week terug in de ploeg en dat is voor PSV een flinke opsteker. 

"Een terugkeer van Cody Gakpo en Noni Madueke is niet aan de orde, waardoor het voor PSV van het grootste belang is dat Mohamed Ihattaren weer fit is", aldus PSV-watcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. "Als hij dinsdag volgens de planning aan de groepstraining van PSV kan beginnen, lijkt het 19-jarige talent de belangrijkste optie om overmorgen naast Götze als 'halve tien' te fungeren."

Ibrahim Sangaré is zowel donderdag als zondag geschorst. "Schmidt zou op die positie bijvoorbeeld Ryan Thomas kunnen posteren, die volgens hem tactisch betrouwbaar is en ondersteuning kan bieden in moeilijke situaties. Met de weer fitte Érick Gutiérrez heeft de coach ook een optie achter de hand, die voetballend wat meer kan brengen en defensief wellicht een minder aantrekkelijke optie is."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Feb 2021 om 10:07
    Het lijkt erop dat we echt in elke top wedstrijd zonder onze beste spelers moeten aantreden.
Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›