''Daar zit het verschil, PSV maakt die kansen af''

0
''Daar zit het verschil, PSV maakt die kansen af''

Henk Fraser verloor met zijn Sparta van PSV. de trainer kon echter leven met de nederlaag. Zijn ploeg verzette zich dapper en speelde een aardige pot.

"Ik heb gemengde gevoelens. Dat zullen de meeste mensen wel kunnen begrijpen", vertelde Fraser na afloop aan ESPN. "In de eerste helft hebben we het uitstekend gedaan. Ik zag discipline en bereidheid, we hebben er echt een wedstrijd van gemaakt. Ik denk dat ik trots kan zijn op de manier waarop we geknokt hebben. We scoren drie keer en krijgen zelfs nog drie goede mogelijkheden. Daar zit het verschil, PSV maakt die kansen af."

"Nu is er vooral teleurstelling, maar ik weet zeker dat ik morgen ontzettend trots ben op mijn mannen. We hebben een mannelijke wedstrijd gespeeld en zijn uitstekend met de omstandigheden omgegaan. Ik denk dat we een punt hadden kunnen hebben, maar ik sluit mijn ogen niet voor PSV. Ze hebben fantastisch spelers dus het is zeker geen schande."

Bryan Smeets viel uit. "Hij maakt natuurlijk een fantastisch goal en de blessure aan zijn bovenbeen lijkt enigszins mee te vallen. We hebben iedereen nodig dus ik ben blij dat iedereen nagenoeg fit weer in de kleedkamer zit. Het veld was moeilijk, maar daar moet je je dan op instellen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 February 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›