Schmidt begrijpt Ten Hag niet: ''Toen kon Ajax ons niet bijbenen''

3
Schmidt begrijpt Ten Hag niet: ''Toen kon Ajax ons niet bijbenen''

Roger Schmidt is verbaasd door de uitspraak van Ajax-trainer Erik ten Hag na het treffen tussen Ajax en PSV. Ten Hag liet weten dat 'de nummer twee van Nederland hen niet kan bijbenen als Ajax intensiteit op de mat legt'.

"Wij speelden ook met hoge intensiteit in de beginfase en toen konden ze ons ook niet bijbenen, toch?", tekende De Telegraaf op uit de mond van Schmidt. "Ik denk dat ze tevreden waren na de tweede goal, dus ook blij met het gelijkspel."

"Het was een wedstrijd van hoog niveau, beide teams konden winnen", vervolgt de trainer van PSV. "Dat zij onder druk stonden na 0-2 en vervolgens meer druk uitoefenden tot ze gelijk maakten, is normaal. Zeker als je het budget van Ajax hebt. Dus ik kan die uitspraak niet echt begrijpen."

"Als we geen twee goals hadden gemaakt, zou Ajax niet zo pressen als ze hebben gedaan", aldus Schmidt. "Daarmee dwongen we Ajax tot zijn beste niveau. Wij te snel tevreden? Ajax kocht een spits voor meer dan 20 miljoen euro, maar was niet in staat ons te verslaan in een thuisduel. We moeten respecteren en accepteren dat Ajax heel goed is. Dan was dit resultaat oké."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Jan 2021 om 17:00
    Ten Hag is een kat in het nou, die doen rare dingen. Echt niemand neemt hem serieus, ook bij 020 zelf niet. Hij teert nog op een toevallige halve finale CL. 3 Nederlagen op rij en ze schoppen hem Eruit.
  • 13 Jan 2021 om 15:18
    Tja, ten Hag praat altijd zoveel onzin dat weinig mensen hem kunnen volgen. Zeker buiten 020...
  • 13 Jan 2021 om 14:04
    Ja Ten Hag en zijn hondjes zijn hoogmoedige hoeren! Nadat ze de 1/2 finale van de CL haalde was ten hag houding en karakter erg veranderd en hoogmoedig geworden!
zondag 31 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›