Dumfries: ''Contractverlenging betekent niet dat ik langer blijf''

0
Dumfries: ''Contractverlenging betekent niet dat ik langer blijf''

Denzel Dumfries lijkt zijn contract bij PSV binnenkort te verlengen. Volgens de verdediger betekent dat niet dat hij deze zomer bij de Eindhovenaren blijft. In gesprek met Voetbal International geeft de verdediger een update.

"We zijn in gesprek en het is de bedoeling dat we gaan verlengen", vertelt hij. "Contractverlenging betekent niet automatisch dat ik langer blijf. Mijn belang is nu het PSV-belang, maar daarnaast heb ik mijn eigen carrière. Daarin staat ook een nieuwe stip aan de horizon."

De verdediger onthult: "Als corona niet had toegeslagen, had ik misschien al ergens anders gespeeld. Dat is niet gebeurd en ik ben heel blij bij PSV, maar ik voel wel dat ik als voetballer en als mens klaar ben voor een stap naar het buitenland. De Premier League en de Bundesliga passen bij mijn spel."

"Ik zie de koppen alweer voor me, maar ik vind dat ik het mag zeggen en ik denk dat iedereen ook wel kan zien dat ik er klaar voor ben. Ik heb vier jaar op het hoogste niveau in Nederland en meer dan honderd wedstrijden voor topclub PSV gespeeld. Het is straks tijd voor de volgende stap. Vertrekken met een kampioenschap. Die titel moet de kers op de taart worden", aldus Dumfries.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›