Dumfries countert: ''Kunnen zij het met óns volhouden?!''

0
Dumfries countert: ''Kunnen zij het met óns volhouden?!''

Denzel Dumfries ziet dat PSV er na het 2-2 gelijkspel bij Ajax nog goed voor staat in de Eredivisie. De aanvoerder van de Eindhovenaren prijst zijn ploeg, maar weet dat ze nog een lange weg te gaan hebben.

"Ik vind het gezien alle wisselingen binnen de club en het team, het drukke schema en de coronaproblemen een knappe prestatie van ons", vertelt hij tegenover Voetbal International. "Alle doelstellingen zijn gehaald in de eerste seizoenshelft. Aan de andere kant begint het nu natuurlijk pas echt. We hebben mooie bouwstenen gelegd, maar we moeten het nu wel goed afmaken."

Dumfries gaat all-in als er gevraagd wordt of PSV de concurrent uit Amsterdam kan bijhouden. "Kunnen zij het met óns volhouden? Ik kijk vooral naar PSV en naar mezelf, ik ben niet met hen bezig. Ik weet wel dat we er klaar voor zijn. Heerlijk, al die toppers, het is een fantastische maand. Juist in deze serie wedstrijden kunnen we ons zelf als team uitdagen en bevestigen. Ik moet ook wel een keer een prijs winnen met PSV. Dat is simpel. Voor mij is het dus vol gas geven. Ik móét kampioen worden", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›