Kritiek op invalbeurten Thomas en Junior: ''Dat begreep ik niet''

1
Kritiek op invalbeurten Thomas en Junior: ''Dat begreep ik niet''

PSV tegen Ajax was zondag de eerste echte topwedstrijd van het seizoen in de Eredivisie. Johan Derksen is blij dat de topmaand is begonnen en de wedstrijden van hoog niveau op het programma staan.

"Hier waren we ook wel aan toe", zo begint Derksen bij Veronica Inside. "Na twintig minuten hebben ze wel gefaald. Ze hebben waanzinnige aanvaller. Ajax zette ze onder druk waardoor er heel veel ruimte kwam. Ze hebben geen een keer daar gebruik van gemaakt. Ze hebben zich gewoon laten slachten. Als de wedstrijd vijf minuten langer geduurd had, hadden ze ook nog verloren. Geen enkele dreiging meer. Dat vind ik slecht gecoacht."

Ook snapte Derksen de wissels van Schmidt niet. "En wat ik ook niet begreep: toen PSV met man en macht moest verdedigen zette Schmidt Thomas erin en daarna Maurio Junior. Dat zijn twee spelers die nooit een duel winnen en pas meespelen als ze in balbezit komen. In die fases vond ik dat hele slechte wissels. Dan kun je beter Hendrix inbrengen.”

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jan 2021 om 16:35
    Pipo, in de laatse minuten van de 1ste helft komen ze bijna op 1-3 en in het laatste kwartier van de wedstrijd waren de betere kansen voor PSV. Na de gelijkmaker durfde of kon ajax niet meer te voetballen, ze deden in ieder geval geen zak meer.
zondag 31 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›