Rosario: ''Denk dat we dat spelletje goed gecontroleerd hebben''

0
Rosario: ''Denk dat we dat spelletje goed gecontroleerd hebben''

PSV heeft tegen Granada een belangrijke zege geboekt in de Europa League. In Spanje won de ploeg van Roger Schmidt met 0-1. Hierdoor is de ploeg geplaatst voor de volgende ronde. Middenvelder Pablo Rosario is blij met deze belangrijke zege.

"Het was een spannend duel en we moesten op het einde ook nog veel energie leveren", zo vertelt Rosario in gesprek met PSV TV. "Dat is toch het mooie aan voetbal, en het is ook mooi dat je die wedstrijd alsnog over de streep weet te trekken."

Al tijdens het duel leek het erop dat PSV de knock-out fase donderdagavond ging halen. "Dat scenario hebben we niet eens meegekregen op het veld", zegt Rosario. "Voor ons lag er de taak om gewoon te winnen en het maakt niet uit wat er in die andere wedstrijd gebeurd. Uiteindelijk is het extra mooi dat je gelijk doorstoomt naar de knock-out fase."

Rosario is trots op het feit dat PSV zich niet heeft laten beïnvloeden door het sluwe spel van Granada. "Tijdens de vorige wedstrijd zag je al wat voor sluwe spelers het waren. Na elk contact vallen, naar de scheidsrechter gaan of schreeuwen. Ze proberen in je hoofd te kruipen, maar dat wisten we van tevoren. Ik denk dat we dat spelletje heel goed gecontroleerd hebben", aldus Rosario.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›