Rosario looft teamgenoten: ''Dat hebben we gedaan als team''

0
Rosario looft teamgenoten: ''Dat hebben we gedaan als team''

Na vijf seizoenen is PSV er weer eens in geslaagd om Europees te overwinteren. Een overwinning bij Granada levert de club sowieso een plekje in de top twee van de Europa League-groep op. Middenvelder Pablo Rosario weet dat deze overwinning zeer belangrijk was.

"Zelfs belangrijker dan het vooraf al was, omdat we nu geplaatst zijn. En dat al na vijf wedstrijden", zo vertelt Rosario in gesprek met RTL. "In de eerste helft speelden we goed, hadden we de controle en scoorden we. In de tweede helft ging het wat moeizamer. Zij moesten natuurlijk komen. Wij beperkten ons tot verdedigen en via daar uitbreken. Dan houd je de nul en win je met 0-1."

De overwinning was een echte teamprestatie. "Dat was voor deze wedstrijd ook een grote taak", zegt Rosario. "Ook als je in je achterhoofd houdt wat voor ploeg Granada is. Het zijn heel sluwe spelers die bij ieder contact naar de scheids toegaan en gaan schreeuwen. Daar moet je je koppie bijhouden. Dat hebben we gedaan als team en dan win je hier solide met 0-1."

"De ultieme beloning is dat we nu al door zijn naar de knock-out", vervolgt de middenvelder. "Ik had verwacht dat PAOK zou winnen, waardoor de laatste wedstrijd super belangrijk zou zijn. Voor ons het geluk dat zij daar verliezen en wij nu gelijk door gaan. Het is nu nog steeds wel ons doel om volgende week te winnen en bovenaan te eindigen", aldus Rosario.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›