Veerman over PSV: ''Daar hoef je niemand voor te motiveren''

0
Veerman over PSV: ''Daar hoef je niemand voor te motiveren''

SC Heerenveen kent een prima seizoensstart en bezet de zesde plek op de ranglijst. De laatste twee duels met RKC Waalwijk (1-1) en ADO Den Haag (1-1) hebben echter een zure nasmaak achtergelaten. Spits Henk Veerman hoopt dat het zondag tegen PSV beter gaat.

"We kijken veel beelden en kijken waar we het eigenlijk veel beter hadden kunnen doen", zegt Veerman in gesprek met SC Heerenveen TV. "Maar dat was over de algehele wedstrijd overal, dus het is moeilijk om de vinger even op de zere plek te leggen. Maar het begint al met het baltempo, dat moet een stuk omhoog."

De spits weet dat het zondag een lastige klus wordt. "PSV heeft echt een geweldige ploeg, dus daar hoef je niemand voor te motiveren", aldus Veerman, die zich geen zorgen maakt na twee mindere resultaten. "Het vertrouwen zit echt wel goed. We moeten gewoon hard werken om elke week weer de wil aan de tegenstander op te leggen."

Veerman is zelf op dreef met al acht treffers, maar is niet teveel met zijn doelpuntenmoyenne bezig. "Bijna niet", geeft de boomlange spits aan. "Je probeert scherp te blijven. Je probeert ook op de trainingen zoveel mogelijk scoringskansen te krijgen. Daar probeer je die scherpte mee te behouden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›