Götze geniet van overwintering: ''Een geweldig scenario''

2
Götze geniet van overwintering: ''Een geweldig scenario''

Ook bij Mario Götze is de blijdschap groot na de Europese overwintering van PSV. De Eindhovenaren wonnen met 0-1 van Granada en zagen PAOK Saloniki verliezen op bezoek bij Omonia Nicosia. 

"De blijdschap bij mij is heel groot, dit was natuurlijk een geweldig scenario", aldus Götze voor de camera van PSV TV. "We wilden hier winnen en er voor vechten. Nog belangrijker is dat we ons nu hebben geplaatst voor de volgende ronde. We zijn heel blij en willen ook de volgende wedstrijd winnen."

Gemakkelijk ging het echter niet voor PSV. "We wisten ook op basis van de wedstrijd in Eindhoven dat het zwaar zou worden, toen verloren we met 1-2. Maar vandaag hebben we heel veel arbeid verricht en de ploeg heeft dat heel goed gedaan. Het is belangrijk dat je ook dit soort wedstrijden wint."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Dec 2020 om 12:32
    Johan Derksen gaat alsnog vol overtuiging zeggen dat we verloren hebben en die 020 hoertje Driessen komt ook nog om de hoek kijken met zijn haat reacties
  • 4 Dec 2020 om 10:51
    Wat een heerlijke voetballer, die Gotze. Je kan van Schmidt zeggen wat je wil, maar zonder hem hadden Gotze en Max natuurlijk nooit bij PSV gespeeld. Hadden op die plekken, net als vorig seizoen, Bruma en Sadilek nog gespeeld. Mooie ontwikkeling!
zondag 31 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›