'Feyenoord-talenten dreigen over te stappen naar PSV of Ajax'

4
'Feyenoord-talenten dreigen over te stappen naar PSV of Ajax'

Een aantal toptalenten van Feyenoord dreigt over te stappen naar Ajax, AZ, Sparta of PSV. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De talenten zouden moeten werken met 'theoretische trainers zonder enige voetbalachtergrond'. 

Valentijn Driessen, chef voetbal van het dagblad, wijst Frank Arnesen aan als de boosdoener. De technisch directeur zet alles op de jeugdopleiding. 'Maar inmiddels vragen ze zich binnen Feyenoord af of hij het dna van de club niet verloochent met een vreemdelingenlegioen aan theoretische trainers zonder enige voetbalachtergrond en zelfbenoemde performance and innovation managers', schrijft Driessen.

'Mensen als Melvin Boel, Koen Stam, Rick Cost en Rini Coolen krijgen van Arnesen alle ruimte om met Feyenoords grootste talenten vanaf 15 jaar aan de slag te gaan, terwijl voormalig topvoetballers als Gaston Taument, Arnold Scholten, John de Wolf, Brian Pinas en soms zelfs Robin van Persie aan de zijlijn staan. In plaats van koppels te vormen en zo het beste uit twee werelden bijeen te brengen.'

De overload aan theorie zou voor scheve gezichten zorgen. 'Omdat de jongste jeugd wel met topvoetballers op het veld staat. Intussen dreigt een aantal toptalenten over te stappen naar Ajax, AZ, Sparta of PSV omdat ze hun trainers niet serieus nemen zonder hun bagage als voetballer en zo eigenwijs zijn dat ze niet open staan voor advies.'

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Dec 2020 om 04:27
  Schei eens uit met die driessen in de app te gooien, droeftoeter
 • 4 Dec 2020 om 16:30
  Ach, die perschef van het ajax clubblad moet nu weer in Rotterdam gaan lopen stoken. Hij doet ook daar alsof hij de mensen dagelijks spreekt.
 • 4 Dec 2020 om 14:07
  Kijk, Feijenoord blijft ook in de buurt van 020 en nu gaat Driessen daar ook maar stukjes over schrijven. Vuile smeerlap!
 • 4 Dec 2020 om 13:28
  Zal ook wel eens de reden van Advocaat te zijn om na dit seizoen te stoppen bij Feijenoord
zondag 31 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›