'Van Bommel wil heel erg graag aan de slag bij FC Utrecht'

0
'Van Bommel wil heel erg graag aan de slag bij FC Utrecht'

Mark van Bommel wil 'heel erg graag' aan de slag bij FC Utrecht. Dat stelt Hans Kraay Jr. bij Veronica Inside. Van Bommel is werkloos na zijn ontslag bij PSV, eind 2019. Van Bommel zou Rick Kruys en Wesley Sneijder graag als zijn assistenten willen. 

Bij FC Utrecht is René Hake voorlopig hoofdtrainer, na het plotselinge vertrek van John van den Brom. "De spelers, voor hoe ver dat belangrijk is, vinden het heel fijn om onder hem te werken", aldus Kraay. "Maar ik merk dat er rondom Frans van Seumeren wat bepalende mensen aan het pushen zijn richting Van Bommel en Sneijder."

"Sneijder heeft zijn papieren nog niet, maar ze willen dan Van Bommel als hoofdtrainer, Kruys als eerste assistent en Sneijder als tweede assistent. Als tweede assistent hoef je geen papieren te hebben en kan je in de dug-out zitten."

De hoofdpersoon zelf zou het avontuur wel zien zitten. "Van Bommel en Sneijder, die in het Nederlands elftal niet zo geweldig waren samen, zijn sinds het laatste jaar best close. Hoe dat in één keer komt weet ik niet, maar ze kunnen prima met elkaar door één deur. Ik heb begrepen dat Van Bommel het erg graag zou willen, samen met Sneijder."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 February 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›