''Dan kan PSV een koopoptie van zo'n zes miljoen op tafel leggen''

0
''Dan kan PSV een koopoptie van zo'n zes miljoen op tafel leggen''

Adrian Fein kreeg zondagavond speelminuten tegen Sparta Rotterdam (1-0). Als de Duitser zich verder ontwikkelt, dan kan PSV volgens Robin Jongmans van de Telegraaf een koopoptie van zes miljoen euro op tafel leggen.

De middenvelder werd afgelopen zomer naar Eindhoven gehaald en zorgde voor veel opwinding onder de PSV-fans toen hij tegen ADO Den Haag in actie kwam. ''Uit nood speelde Fein destijds wél tegen de ADO en de fans van PSV waren direct verkocht'', schrijft Jongmans. ''In balbezit is hij een uitstekende speler."

''Daarmee is de jonge Bayern München-huurling na Mohamed Ihattaren (die ontbrak omdat hij met fysiektrainer Yann-Benjamin Kugel een ’mini-voorbereiding’ draait om fit te worden) en Noni Madueke het andere project voor Schmidt. Om de talenten ook in verdedigend opzicht, zowel tactisch als fysiek, volwassen te maken. Want voetballen kunnen ze als geen ander. Maakt Fein ook daarin stappen, dan zal de bedongen koopoptie van zo’n zes miljoen euro op de Duitser ongetwijfeld met plezier op tafel worden gelegd'', besluit de journalist van de Nederlandse krant.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›