Baumgartl geveld door corona: ''Had soms nog moeite met ademhalen''

0
Baumgartl geveld door corona: ''Had soms nog moeite met ademhalen''

Het feit dat PSV allesbehalve oogstrelend voetbal op de mat legde tegen Sparta, heeft te maken met de vele wisselingen die Roger Schmidt doorvoerde voor het duel. Dat stelt Timo Baumgartl, die sinds 22 oktober weer in actie kwam.

"Dat is niet zo makkelijk. Je moet toch even in het ritme komen en chemie krijgen op het veld", aldus Baumgartl na het met 1-0 gewonnen treffen tegenover het Eindhovens Dagblad. De Duitser werd geveld door het coronavirus. "Ik had gelukkig weinig klachten. Ik was alleen moe en had een beetje hoofdpijn. Het is wel lastig om 16 dagen thuis te zitten, vooral de eerste week dat ik weer ging trainen. Toen had ik soms nog moeite met ademhalen, nu is het gewoon normaal." 

De mandekker mocht zich eindelijk weer eens tonen. "Het is voor elke speler goed om minuten te maken, ook voor mij. Je kan elke dag trainen, maar een wedstrijd is toch iets anders. En voor mij en de spelers die corona hebben gehad of geblesseerd zijn geweest, is het belangrijk om weer in het ritme te komen. Dat is tegen Sparta toch wel gelukt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›