Schmidt legt wijzigingen uit: ''Misschien later nog wisselen''

1
Schmidt legt wijzigingen uit: ''Misschien later nog wisselen''

Roger Schmidt heeft zijn halve basiselftal compleet op de schop gegooid voor het treffen met Sparta Rotterdam. Dat heeft alles te maken met de fitheid van de spelers en het rust willen geven aan zijn mannen. 

"Ik snap dat de fans een beetje verbaasd zijn", lacht Schmidt bij PSV TV. "We spelen veel wedstrijden op dit moment, we moeten altijd naar het juiste moment zoeken om de spelers wat rust te geven. Ik ben blij dat we veel spelers weer terug hebben. We hebben hen in de training weer opgewerkt richting fit." 

Fit op de training is echter wat anders dan fit in de wedstrijd. "Die spelers hebben het nu nodig om ook weer wedstrijdritme op te doen. Voor mij is dit het perfecte moment om hen te laten spelen. Je kan niet altijd met dezelfde elf namen spelen, donderdag spelen we opnieuw (uit tegen Granada, red.). Dit is onze opstelling, misschien gaan we later nog wisselen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Nov 2020 om 20:58
    Oooh my god. Echt by far de slechtste helft van PSV sinds jaren. Geen tempo, geen acties, niet één schot op goal. Tegen Sparta thuis? Maar als je Mauro Jr, als spits moet opstellen, kan je De Herdgang ook wel sluiten toch. En ik kan nog wel effe doorgaan, maar toch maar niet. Schandalige helft, PSV onwaardig. Mijn eerste grote twijfel over Schmidt is er!
zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›