Lof voor Malen: ''FC Barcelona of Real Madrid? Dat zou me niet verbazen''

0
Lof voor Malen: ''FC Barcelona of Real Madrid? Dat zou me niet verbazen''

Doneyll Malen en Cody Gakpo waren donderdagavond dé uitblinkers bij PSV, in het treffen met PAOK Saloniki. Dat stelt Ibrahim Afellay, die het duel voor RTL7 bekeek. 

"Gakpo is onderbelicht", aldus Afellay over Gakpo. "Hij is sterk aan de bal en is bezig aan een sterk seizoen. Hij is heel belangrijk met goals en assists. Het wordt niet altijd benoemd, maar deze jongen is heel erg belangrijk voor PSV."

Ook over Malen is Afellay enthousiast. "Deze jongen heeft zoveel kwaliteit, het is echt buitencategorie. Het is geen normale speler, echt een toptalent. Die hebben minder lang de tijd nodig om in het ritme te komen. Dus hij doet altijd speciale dingen. Als hij in zo weinig tijd zoveel wedstrijden afwerkt en z'n goaltjes meepikt... Er gaat zoveel dreiging van hem uit, het is echt ongekend."

PSV zal niet het eindstation zijn voor Malen, zo voorspelt Afellay. "FC Barcelona of Real Madrid? Dat zou me niet verbazen. Hij heeft zoveel snelheid en is zo explosief. Ondanks dat hij in kleine ruimtes speelt, kan hij toch z'n versnelling pakken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›