PSV maakt knappe comeback en weet te winnen van PAOK Saloniki

PSV heeft donderdag het Europa League duel met PAOK Saloniki weten te winnen. In het eigen Phillips Stadion werd het 3-2 voor de ploeg van trainer Roger Schmidt.

PSV kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achterstand. Via een klutsgoal van PAOK-speler Fernando Varela kwamen de Grieken na vier minuten al op voorsprong. PSV dacht in de 11e minuut langszij te komen toen Donyell Malen wist te scoren. De goal werd echter geannuleerd wegens buitenspel, terwijl dat duidelijk niet het geval was.

Drie minuten later lag de bal alsnog in het netje, maar waren het wel de Grieken die de 0-2 op het scorebord wisten te zetten. In de 20e minuut wist PSV opnieuw te scoren, maar deze treffer telde wel. Cody Gakpo was de doelpuntenmaker. Beide ploegen gingen rusten met een 1-2 stand, in het voordeel van PAOK.

PSV begon sterk aan de tweede helft en wist in de 51ste minuut zelfs langszij te komen. Na prachtig voorwerk van Dumfries en Gakpo wist Madueke het net te vinden. Twee minuten later was het alweer raak voor PSV. Na een schot van Zahavi wist Malen de rebound te benutten. PSV bleef daarna heer en meester, maar wist niet meer te scoren. Dat deed PAOK ook niet en zo eindigde dit duel in 3-2.

Opstelling PSV: Mvogo - Dumfries - Teze - Boscagli - Max - Rosario - Sangaré - Madueke (78, Mauro Junior) - Gakpo - Zahavi (71, Hendrix) - Malen (92, Ledezma)