Timmer tipte Senesi bewust niet bij PSV: ''Club heeft het nodig''

1
Timmer tipte Senesi bewust niet bij PSV: ''Club heeft het nodig''

Henk Timmer denkt dat Feyenoord veel geld gaat verdienen aan Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger is bezig aan een sterk seizoen en ondertussen ook een onbetwiste basisspeler bij Feyenoord.

Timmer had een groot aandeel in het aantrekken van Senesi. "Ik denk dat iedereen intussen wel blij met hem is", vertelt de oud-doelman van Feyenoord in Voetbal International. "Marcos doet precies wat we hadden verwacht. We hebben die jongen zo vaak aan het werk gezien, dus we wisten wat hij in huis heeft."

Feyenoord heeft ongeveer zes miljoen euro betaald voor Senesi en krijgt daar waarschijnlijk ruim het dubbele voor terug. "Je moet maar eens opletten, als hij indribbelt en op zoek gaat naar een oplossing lijdt hij geen of zelden balverlies. Half Europa is op zoek naar zo'n linker centrale verdediger en Feyenoord heeft hem lopen."

De Argentijnse verdediger had ook zo bij PSV kunnen spelen. Timmer tipte de verdediger uiteindelijk bij Feyenoord. "Ajax of PSV had ook gekund, maar we vonden het leuk nu eens een speler naar Feyenoord te brengen die op termijn vijftien miljoen plus waard is. Dat heeft de club ook nodig."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Nov 2020 om 21:21
    Domme lul. Telt wat de speler wil ook nog of is het gewoon koehandel. Wat een dildo die Henk Timmer zeg. Denk dat Senesi liever bij Ajax of PSV had gespeeld haha
zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›