BREAKING | PSV bevestigt: Teze op weg naar Cyprus, Zahavi niet

2
BREAKING | PSV bevestigt: Teze op weg naar Cyprus, Zahavi niet

PSV neemt het vanavond in de strijd om de Europa League op tegen Omonio Nicosia en de club uit Eindhoven hoopt alsnog een beroep te kunnen doen op Eran Zahavi en Jordan Teze, zo weet Rik Elfrink te melden. Het duo werd woensdag nog geweigerd door de overheid in Cyprus. 

"Er wordt koortsachtig gewerkt aan een oplossing om Eran Zahavi en Jordan Teze donderdag nog in te vliegen", schrijft hij. "Als overheden eigen regels gaan maken, kan dat zomaar een bom leggen onder het Europa League- of Champions League-toernooi en Gerbrands hoopte nog op een oplossing."

"PSV stelt samen met de UEFA niet alleen alles in het werk om de Cyprioten alsnog te overtuigen om Teze en Zahavi te laten afvliegen, maar ook dat het verantwoord is om dat te doen. Beide spelers kwamen afgelopen zondag alweer in actie bij PSV, in het verloren uitduel met Vitesse. Als het alsnog mag, pakken de twee donderdagmorgen alsnog het vliegtuig om zich bij de groep te voegen", besluit Elfrink. 

Update: Rik Elfrink komt zojuist met een update via Twitter. "Er is een door PSV gecharterd vliegtuig vanuit Eindhoven onderweg naar Cyprus. Met bestemming Nicosia en met versterking voor de selectie van PSV", legt de verslaggever uit. Mark Versteden bevestigt de berichtgeving. 

Update II: PSV laat weten dat Teze inderdaad toestemming heeft gekregen van de Cypriotische autoriteit om alsnog naar het eiland te vliegen. Zahavi mag niet mee en blijft achter in Eindhoven.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Oct 2020 om 16:32
    Gaat deze 'regering' nu echt beslissen welke speler die corona heeft gehad mag spelen en welke niet?
    Een verdediger mag wel, een scorende aanvaller mag niet!!Dit is echt de corruptie ten top, maar ja, daar staan ze ook om bekend.
  • 29 Oct 2020 om 13:01
    Nog lachwekkender dat Teze wel mag en Zahavi niet. Wat is dit voor raar gedoe zeg
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›