''Dan heeft Schmidt alles in huis om het volgasvoetbal te spelen''

0
''Dan heeft Schmidt alles in huis om het volgasvoetbal te spelen''

PSV verloor vorige week in de strijd om de Europa League van Granada en afgelopen weekend werd er ook nog eens verloren op bezoek bij Vitesse. Marco Timmer schrijft in het weekblad van Voetbal International dat het spel van de club uit Eindhoven nog 'onvoldoende' is. 

"Het is wachten op het typische Schmidt-voetbal. De redenen daarvoor zijn ook duidelijk. Schmidt had zijn selectie pas op de slotdag van de transferwindow compleet", blikt de clubwatcher terug. "Hij heeft nog heel weinig tijd gehad om met de huidige groep naar een vast elftal toe te werken en via teamtrainingen automatismen in het team te krijgen", constateert Timmer. 

"Daarbovenop kwam de huidige coronagolf binnen PSV, waardoor de trainer voortdurend moet puzzelen zonder te beschikken over alle stukjes", vervolgt hij. "Indien het technisch manager John de Jong lukt PSV in de volgende window verdedigend te versterken, het coronaspook wordt verslagen, spelers in vorm en naar elkaar toegroeien, dan heeft Schmidt alles in huis om het volgasvoetbal te spelen dat hij bij zijn aantreden heeft beloofd", besluit Timmer. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›