PSV-talent wil Alex achterna: ''Die dag zal ik nooit vergeten''

0
PSV-talent wil Alex achterna: ''Die dag zal ik nooit vergeten''

Jesse Giebels tekende afgelopen zomer zijn eerste profcontract bij PSV. De zeventienjarige verdediger hoopt het eerste elftal te halen en wil Alex achterna.

"Hij was ook een centrale verdediger en heeft een heel mooie carrière gehad", zegt Giebels in gesprek met Dagblad de Limburger. De centrale verdediger speelt nu negen jaar in de jeugdopleiding van PSV en kreeg afgelopen zomer een profcontract.

"Die dag zal ik nooit vergeten. Het is een mooie beloning waar ik heel lang voor heb gewerkt. Een contract is niet voor iedereen weggelegd", aldus Giebels, die hoopt door te stoten naar het eerste elftal van PSV. "Als dat niet zou lukken, dan een andere mooie eredivisieclub. Ik hoef niet meteen naar het buitenland."

Giebels is dit seizoen actief in PSV onder 18 en leert veel van trainer Ruud van Nistelrooy. "Een fijne trainer die ervan houdt om grapjes te maken, maar ook heel serieus is. Hij hamert erop dat we erin moeten geloven en hard moeten blijven werken. Mijn punt van aandacht is dat ik soms wat meer rust kan bewaren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!