'PSV-spelers hebben geen flauw idee hoe ze aan coronavirus komen'

1
'PSV-spelers hebben geen flauw idee hoe ze aan coronavirus komen'

Het coronavirus heeft hard toegeslagen bij PSV. Maar liefst zeven spelers van de Eindhovenaren zijn momenteel besmet en kunnen niet aantreden in de Europa League-wedstrijd tegen Omonia Nicosia.

Vandaag werd bekend dat Nick Viergever positief getest is op het coronavirus. Denzel Dumfries, Pablo Rosario, Timo Baumgartl, Cody Gakpo, Joel Piroe en Maxime Delanghe waren al niet inzetbaar vanwege een positieve test.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is het niet duidelijk hoe de spelers besmet zijn. "Op basis van de hoeveelheid besmettingen lijkt de bubbel niet te werken. Toch is het lastig om spijkerharde conclusies te trekken. Als er eentje een verkeerde deurklink aanraakt, kan het voor een groep al foute boel zijn", aldus Elfrink.

De journalist stelde ook vragen aan algemeen directeur Toon Gerbrands. "Hij zei er letterlijk over dat de spelers geen flauw idee hebben hoe ze eraan zijn gekomen en aangeven dat ze alles en iedereen vermeden hebben. En toch slaat het toe." Wel kwamen internationals Jordan Teze en Eran Zahavi met het coronavirus terug naar Eindhoven.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Oct 2020 om 10:52
    Ik weet t wel! Competitie vervalsing vanuit de knvb