Wijnaldum en Memphis naar FC Barcelona? ''Dan word je twaalfde''

0
Wijnaldum en Memphis naar FC Barcelona? ''Dan word je twaalfde''

FC Barcelona verloor zaterdag in eigen huis met 1-3 van Real Madrid en daardoor staat de ploeg van trainer Ronald Koeman op een teleurstellende twaalfde plek. René van der Gijp geeft de Nederlandse oefenmeester een duidelijk advies. 

"Dan wil hij nog Georginio Wijnaldum halen, dan denk ik: nou ja, haal die dan, maar zeg dan wel: 'Als we twaalfde worden is het niet zo slecht gedaan'. Ze staan twaalfde, hou dat dan maar zo", sprak hij maandagavond cynisch bij Veronica Inside.

"En ik vind het prima als ze Memphis Depay halen. Leuk voor die jongen, ik ga er ook naar kijken", benadrukt hij. "Maar je zou toch denken dat Barcelona in Kylian Mbappé geïnteresseerd moet zijn? Die willen toch de Europese top, man!" 

Johan Derksen snapt ook niet dat Koeman na afloop van de nederlaag naar de VAR wees. "Ik vind dit hetzelfde als Roger Schmidt. Trainers moeten zo groot zijn dat ze immuun zijn voor dit soort zaken. Die moeten niet dit soort goedkope referaten houden na afloop. Het is afreageren van je eigen stress."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›