Derksen haalt uit: ''Ihattaren heeft een reet, niet te geloven''

0
Derksen haalt uit: ''Ihattaren heeft een reet, niet te geloven''

René van der Gijp en Johan Derksen zijn van mening dat Mo Ihattaren nog altijd kampt met overgewicht. De situatie van de talentvolle PSV-aanvaller werd maandagavond besproken bij de uitzending van Veronica Inside. 

“Die Ihattaren is gewoon een kilo of zes, zeven zwaarder dan vorig seizoen", aldus Van der Gijp. "Dan zou je als trainer toch bijna zeggen: ‘Jochie, weet je wat we gaan doen? Laten we dat er nou eens even eerst aftrainen. Dan ben je weer fit dadelijk en kun je weer je dingetje doen’. Dit is niet goed", stelt hij.

Johan Derksen haakte vervolgens in. “Nee, dit is niet goed. Hij heeft door omstandigheden lang niet gespeeld en is behoorlijk aangekomen. Daar heeft hij blijkbaar aanleg voor", legt hij uit. "Hij heeft een reet, niet te geloven... Ik denk dat die jongen maar op één manier geholpen kan worden. Spelen, spelen en nog eens spelen. Al is het maar bij Jong PSV, hoor. Het blijft het grootste talent wat PSV heeft."

“Ik vond het prima dat hij tegen Vitesse heel de wedstrijd speelde. Hij moet zijn ritme terugkrijgen", vervolgt Derksen. "Maar het is toch niet zo dat als corona een competitie maandenlang stillegt, dat de staf van PSV tegen hem zegt dat hij zich in het cafetaria mag volproppen? Dan moet zo’n jongen toch het krachthonk in of door een speciale trainer fit gehouden worden. Dat is toch het kapitaal op het veld? Die jongen is gewoon aan zijn lot overgelaten. Die is denk ik gewoon in een cafetaria in Utrecht gaan zitten. “

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›