Van der Ende: ''Verbazingwekkend dat deze is teruggedraaid''

2
Van der Ende: ''Verbazingwekkend dat deze is teruggedraaid''

Na afloop van de wedstrijd tussen Vitesse en PSV ging het vooral over de strafschop die vlak voor tijd werd teruggedraaid na tussenkomst van de VAR. Voormalig scheidsrechter Mario van der Ende snapt niet dat de VAR zich bemoeide met de beslissing van arbiter Bas Nijhuis.

"Ik vond het een terechte strafschop die hij in het begin gaf. Het is gewoon het ten val brengen van een tegenstander", reageert Van der Ende verontwaardigd in gesprek met VoetbalPrimeur. "Het is voor mij verbazingwekkend dat deze is teruggedraaid. Dasa gaat totaal niet voor de bal, die loopt toch gewoon in de rug van de tegenstander?"

PSV-trainer Roger Schmidt haalde na afloop verhaal bij Nijhuis, die volgens de Duitser 'arrogant' reageerde. Van der Ende heeft begrip voor die woede. "Als aan hem gevraagd wordt: hoe kijk jij naar die beslissing? Dan mag hij daar toch wat van zeggen? We vragen allemaal om transparantie. Als Schmidt een normale vraag aan Nijhuis stelt en vervolgens vindt dat hij arrogant bejegend wordt, dan mag hij dat toch gewoon aangeven in de media?"

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Oct 2020 om 17:15
    Waarom hij mee bemoeide? Omdat hij, Makkeli een hoeren 020 is
  • 26 Oct 2020 om 16:55
    Dat Nijhuis arrogant weten wij allang, menselijkheid en transparantie is hem vreemd. Dat is bij heel veel Tukkers het geval