''Moeten we dan nog steeds vinden dat PSV verder moet voetballen?''

0
''Moeten we dan nog steeds vinden dat PSV verder moet voetballen?''

PSV heeft te kampen met een flink aantal coronabesmettingen. Hoofdtrainer Roger Schmidt maakt zich zorgen, maar heeft nog geen moeite om een goede opstelling te formeren.

"Voor mij is het geen probleem", aldus Schmidt in De Telegraaf. "Ik ben relatief helder wat zaken betreft die je niet kunt beïnvloeden: je moet proberen je er niet teveel van aan te trekken. Ik maak me meer zorgen om mijn spelers en de gezondheid van de familie van de spelers."

Vorige week ontbrak Eran Zahavi na een positieve coronatest. "Eran heeft gelukkig weinig symptomen gehad, maar wat gebeurt er als een speler zo ziek wordt dat hij op de intensive care belandt? Moeten we dan nog steeds vinden dat we (PSV an sich, red.) verder moeten voetballen? Dát baart me zorgen."

"Op het moment breidt het virus zich oncontroleerbaar uit binnen de selectie", vervolgt de Duitse oefenmeester. "We houden ons aan álle regels, doen alles wat we kunnen, maar toch hebben we na iedere test meerdere positieve gevallen. Wat de opstelling betreft, vormt het voor mij geen probleem."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›