''Ihattaren eet gezond, is weer afgetraind en werkt extra''

1
''Ihattaren eet gezond, is weer afgetraind en werkt extra''

Marco Timmer heeft dit seizoen nog altijd hoge verwachtingen van Mo Ihattaren. De verslaggever van Voetbal International constateert dat 'het grootste talent uit de PSV-opleiding' achter de schermen aan een indrukwekkende comeback bezig is. 

"Dat Schmidt hem op de bank zet, is het beste wat de voetballer kan overkomen", schrijft hij in het weekblad van VI. "Ihattaren moet voor het eerst knokken voor zijn plaats in het team met het besef dat zijn talent alleen niet meer voldoende is", legt Timmer uit. 

"De aanvallende middenvelder heeft die boodschap inmiddels begrepen en de komst van de fitte Duitse WK-held Götze lijkt als een extra trigger te werken. Ihattaren eet gezond, is weer afgetraind en werkt extra met een personal trainer", verklapt de clubwatcher. 

"Houdt hij deze mindset, dan zal hij snel weer opduiken in de basis van PSV", voorspelt hij. "Want ook Schmidt heeft geen twijfels over de kwaliteiten van de voetballer en juist hij weet wat er wordt gevraagd in de Europese top", besluit Timmer. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Oct 2020 om 12:51
    Nou, laat hem maar spelen dan!
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›