Van Polen: ''Zij zijn ook te goed daarin hoe ze het afmaken''

0
Van Polen: ''Zij zijn ook te goed daarin hoe ze het afmaken''

PEC Zwolle verloor zondag in eigen hui met 0-3 van PSV en aanvoerder Bram van Polen baalde na afloop vooral van de vroege tegentreffer. De ervaren verdediger zag dat Mario Götze de club uit Eindhoven al heel snel op voorsprong zette na een verkeerde terugspeelbal. 

"We geven die drie goals gewoon weg. Zij hebben vier grote kansen en wij drie in de eerste helft", vertelt hij voor de camera van RTV Oost. "Zij maken die ballen meteen af. We schieten ze nog net niet zelf in eigen goal. Het begint meteen al met een te korte terugspeelbal. Dan kom je al niet lekker in de wedstrijd en dan krijg je die 2-0 er snel achteraan", blikt Van Polen terug. 

"Dan krijgen we een penalty, maar dit was echt zo'n wedstrijd dat die er dan ook niet in gaat. Zij zijn ook te goed daarin hoe ze het afmaken", erkent hij. "Zij waren ook gewoon een maatje te groot voor ons. Misschien niet eens zozeer met voetballen van achteruit, alleen wel in het moment van druk zetten en fouten afdwingen bij ons. Dat deden zij gewoon goed." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›