''Waar is toptalent Madueke, als je hem in de basis verwacht?''

2
''Waar is toptalent Madueke, als je hem in de basis verwacht?''

PSV won zondagmiddag met 0-3 op bezoek bij PEC Zwolle en Noni Madueke kwam in de tweede helft als invaller binnen de lijnen. Robin Jongmans, verslaggever van de Telegraaf had echter verwacht dat de talentvolle aanvaller aan de aftrap zou staan. 

"Waar is toptalent Noni Madueke, als je hem in de basis verwacht? De Engelse jeugdinternational (18) diende zich in de voorbereiding aan als het nieuwe kanon van PSV en was de revelatie. Maar bij afwezigheid van Eran Zahavi kiest Roger Schmidt plots voor anderen", schrijft hij. 

"Eerst was het Cody Gakpo, nu speelde Mauro Junior in de spits", vervolgt Jongmans. "Luister je naar de beweegredenen van Schmidt voor de reservebeurten van Madueke, dan steekt hij een beetje hetzelfde verhaal af als eerder bij Mohamed Ihattaren. Met opnieuw de kleine ’Maurinho’ als voorbeeld", legt hij uit. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Oct 2020 om 21:24
    Hoezo Mauro in de spits?! Als hij niet de moeite neemt om de wedstrijd te kijken moet hij ook niet proberen om er iets over te zeggen. Hou je lekker bezig met je eigen clubje...
  • 19 Oct 2020 om 19:25
    Wat een gelul. Die jongens moeten gewoon meer spelen.