Schmidt: ''We dachten ook al een klein beetje aan donderdag''

0
Schmidt: ''We dachten ook al een klein beetje aan donderdag''

Roger Schmidt kijkt tevreden terug op het treffen tussen PSV en PEC Zwolle. De Eindhovenaren wonnen met 0-3 en dat is vooralsnog voldoende voor de koppositie in de Eredivisie. 

"Ik denk dat het een goede wedstrijd was, waarbij we verdiend hebben gewonnen. Het was niet perfect, vooral na rust niet. We moeten nog beter worden in een paar aspecten van het spel, vooral om het spel beter dood te kunnen maken. Het was al met al een prima optreden, zeker na de interlandbreak", aldus Schmidt voor de camera van FOX Sports.

Mario Götze maakte al na acht minuten zijn eerste treffer. "Het was een goede start voor hem", lacht Schmidt. "Het was goed dat hij zo snel scoorde, na drie maanden zonder wedstrijd heeft hij vertrouwen nodig. Hij was goed zonder én met bal, het was voor hem een prima start." 

Voor PSV wacht nu Granada, in de Europa League. "We stonden bij rust al met 0-3 voor en het veld was natuurlijk niet gemakkelijk. We dachten ook al een klein beetje aan donderdag. Maar desondanks ben ik van mening dat we een aantal dingen beter hadden moeten doen." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›