'Brenet keert mogelijk terug in Nederland door miljoenendeal Ajax'

0
'Brenet keert mogelijk terug in Nederland door miljoenendeal Ajax'

FC Utrecht raakt Sean Klaiber zo goed als kwijt aan Ajax. Volgens meerdere bronnen zou de transfer van de rechtsback vandaag al afgerond worden. Het is aannemelijk dat de club uit de Domstad deze week de transfermarkt nog op gaat voor een vervanger, meldt VI.

Stef de Bont schrijft dat FC Utrecht de bliksemtransfer van Klaiber niet zag aankomen, maar er wel op was voorbereid. Ondanks dat het er lang op leek dat de verdediger zou blijven had Jordy Zuidam mogelijke alternatieven al eerder in kaart gebracht.

Zoals eerder gemeld informeerde de club al bij VVV-Venlo voor Tobias Pachonik. Ook Joshua Brenet is in beeld. Er is in de voorbije week al informeel contact geweest met de oud-PSV'er, weet De Bont te melden. Echter zou het salaris van de 2-voudig international nog wel eens een struikelblok kunnen zijn.

FC Utrecht heeft met Giovanni Troupée en Mark van der Maarel in ieder geval nog twee rechtsbenige verdedigers in huis die op vertrouwen binnen de club kunnen rekenen. Toch zou het goed kunnen dat er deze week nog een vervanger voor de naar Amsterdam vertrekkende Klaiber wordt gehaald.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!