''Speelt Ihattaren straks in de woestijn of toch bij FC Barcelona?''

0
''Speelt Ihattaren straks in de woestijn of toch bij FC Barcelona?''

De toekomst van Mohamed Ihattaren is erg onzeker. Maarten Wijffels, journalist van het Algemeen Dagblad, vraagt zich af welke weg de jongeling van PSV gaat afleggen: "Wordt het de route Aissati of de route Afellay?"

"Speelt Ihattaren over een jaar of vier in de woestijn, of gaat hij toch nog richting niveau Barcelona? En trekt hij zelf straks ergens in 2024 de conclusie: die moeilijke tijd in 2020, dat was de belangrijkste fase uit mijn loopbaan en ik heb het gered? Het kan beide kanten op. Dat alleen al fascineert."

Ihattaren werd vorig seizoen veelal de hemel in geprezen. Dat komt Raffael van der Vaart bekend voor: "Ik dacht dat ik de koning was in het begin bij Ajax. Onder Ronald Koeman weigerde ik zelfs een keer linksbuiten te staan", vertelt hij in het AD. "Zet me dan maar op de bank, zei ik impulsief, terwijl het nota bene tegen Bayern München was! Kon natuurlijk helemaal niet, dat gedrag. Gelukkig had ik een vader die me wel even een tikkie gaf: normaal doen jij. Je omgeving is daarin zo belangrijk."

De vader van het talent van PSV kwam een tijd geleden ter overlijden. Willem van Hanegem reageert: "Ik denk dat hij zijn steun en toeverlaat op sportgebied is kwijtgeraakt. Zeker in de Marokkaanse cultuur moet je dat niet onderschatten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›