Nieuwe president-commissaris bij PSV: ''Fascinerende jaren geweest''

0
Nieuwe president-commissaris bij PSV: ''Fascinerende jaren geweest''

Jan Albers stopt als president-commissaris van PSV, dat meldt de club uit Eindhoven op de officiële website. Hij wordt opgevolgd door medecommissaris Robert van der Wallen, die in het verleden topman was bij BrandLoyalty.

Albers trad in de zomer van 2012 toe tot de raad van commissarissen bij PSV en werd in 2014 de opvolger van Peter Swinkels als voorzitter. "Het zijn fascinerende jaren geweest", reageert Albers. "Ik heb kunnen functioneren op een manier die bij PSV en mij past. Ik heb er alle vertrouwen in dat Robert deze rol op zijn manier ook goed zal invullen."

Van der Wallen zit al sinds 2016 in de raad van commissarissen. "De lijn die Jan Albers hanteerde is ook de mijne; op de achtergrond blijven en van een gepaste afstand controleren, motiveren en inspireren", legt hij uit. "De koers van de club is vastgelegd in de Visie 2030. Die strategie is van ons allemaal en vormt de leidraad voor de komende jaren. Dat zal ook met mij als president-commissaris zo blijven."

Naast voorzitter Van der Wallen zitten ook Ton van Veen, Ingrid Wolf en Hans van Breukelen in de raad van commissarissen van PSV. Het viertal gaat nog op zoek naar een vijfde commissaris.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!