Mauro scoort na 707 (!) dagen voor PSV: ''Ben er erg blij mee''

0
Mauro scoort na 707 (!) dagen voor PSV: ''Ben er erg blij mee''

PSV bereikte donderdagavond zonder veel problemen de volgende voorronde van de Europa League. NS Mura werd met 1-5 verslagen. Mauro Junior maakte een van de treffers. De Braziliaan scoorde op 30 oktober 2018 in een bekerduel voor het laatst voor PSV.

"Het is lang geleden dat ik scoorde voor PSV. Ik ben er erg blij mee", reageert de middenvelder in gesprek met PSV TV. "En vooral blij met de winst. We waren echt een team. Natuurlijk ben ik blij met mijn goal. Lang geleden, maar vooral de winst is mooi."

Mauro Junior stond 707 dagen geleden voor het laatst op het scorebord als doelpuntenmaker van PSV. "Ja, dat is veel", aldus Mauro, die zijn goal beschrijft. "Hij ging via Pablo naar Philipp. Toen kwam ik in de zestien. Philipp legde de bal vervolgens terug. Ik haalde uit en hij raakte Donyell volgens mij nog. De keeper raakte hem ook nog. Maar ik bleef doorgaan en rondde af."

Voor de Braziliaan was het doelpunt belangrijk. "Een lekkere goal voor mij en ik ben er blij mee. Het is knokken voor mijn positie. En we kennen Mo (Ihattaren, red.). Hij is een hele goede speler, maar we werken hard samen. Maar de trainer beslist uiteindelijk. Hij bepaalt wie er speelt. Ik moet gewoon hard blijven werken", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!