Ten Hag over Zahavi: ''Hij is bij ons aangeboden door zijn agenten''

3
Ten Hag over Zahavi: ''Hij is bij ons aangeboden door zijn agenten''

Ajax had géén belangstelling voor Eran Zahavi. De nieuwe spits van PSV werd aangeboden in Amsterdam, maar de Amsterdammers lieten weten geen belangstelling te hebben.

Vanmiddag werd naar buiten gebracht dat de Amsterdammers de spits op het laatste moment zouden hebben willen 'stelen' van de Eindhovenaren. "Hij is bij ons aangeboden door zijn agenten. We hebben het bekeken en uiteindelijk niet gedaan. We hebben genoeg spitsen", zegt hij tegen FOX Sports.

PSV versterkte zich zondag officieel met Zahavi, die transfervrij overkomt van Guangzhou R&F. In China maakte hij liefst 103 doelpunten in 117 officiéle wedstrijden. Peter Bosz wilde de spits vier jaar geleden wel overnemen, toen speelde hij nog bij Maccabi Tel Aviv, maar van een transfer kwam het destijds niet. De 33-jarige aanvaller is door PSV uitgebreid gescout en topfit bevonden. Hij hoeft niet in quarantaine.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Sep 2020 om 22:26
    Homo’s 020! Opdonderen met dit artikel. Wat interesseert mij dat nou wat die homo’s uitkraaien over ons.
  • 20 Sep 2020 om 22:04
    Als ten Hag iets zegt kan ik het gewoon niet geloven, zoveel onzin kraamt die gast uit. Dat ze die knakker nog voor een camera laten praten is mij een raadsel... maar goed, bij dat clubje kan ik me ook geen geloofwaardiger persoon voor de geest halen.
  • 20 Sep 2020 om 17:00
    Tuurlijk Erik...