Opvallend: Ajax probeerde Zahavi op laatste moment naar Ajax te halen

3
Opvallend: Ajax probeerde Zahavi op laatste moment naar Ajax te halen

Ajax heeft zich de afgelopen week nog bij Eran Zahavi gemeld, in een poging om de transfer naar PSV te verhinderen. Dat melden meerdere betrouwbare bronnen weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. 

Zahavi is Israëlisch international, waar hij in iets meer dan 50 wedstrijden al meer dan 20 goals maakte. Ook in thuisland Israël en in China wist de bedrijvige spits veel te scoren. In deze landen liep hij bijna 1 op 1 (!). Reden genoeg voor Ajax om ook een poging te wagen. 

Vandaag tekende Zahavi een contract in Eindhoven. Ook Fenerbahce was naar verluidt in de race voor Zahavi, maar hij wilde naar PSV omdat hij denkt in Eindhoven meer zekerheid op speeltijd te hebben en onder Roger Schmidt mee te kunnen spelen voor de titel. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Sep 2020 om 14:59
    die Overmars is gewoon een kakkerlak die vroeger geen driewieler heeft gehad!
  • 20 Sep 2020 om 14:35
    Ja dat is ajax heh?! Of iemand lukt weer uit zijn nek over dit, die kontelikkers uit 020 heb je natuurlijk ook
  • 20 Sep 2020 om 13:55
    Wat een tobbers zijn en blijven het ook daar... altijd willen ze nog even proberen iemand over te halen als PSV iemand op het oog heeft. Zegt veel over het vertrouwen in de eigen organisatie! Ze denken dat iedere voetballer ter wereld ervan droomt om in 020 te spelen. Maar goed, dat zal nooit veranderen.