''Zahavi zou een kleine 10 miljoen euro per seizoen verdienen''

0
''Zahavi zou een kleine 10 miljoen euro per seizoen verdienen''

De 33-jarige Eran Zahavi is in beeld als nieuwe versterking bij PSV, zo bevestigt Rik Elfrink op de website van het Eindhovens Dagblad. De verslaggever weet dat de aanvaller in 'de telefoonklapper' van trainer Roger Schmidt staat. 

"De aanwezigheid van Schmidt geeft PSV bijvoorbeeld in Duitsland en in China sneller toegang tot belangrijke transfernetwerken", schrijft hij. "De trainer won in 2018 met Beijing Guoan het bekertoernooi en baarde met die prestatie opzien. Ook bij de topscorer in de Chinese competitie - Zahavi dus - die naar verluidt graag nog eens met de coach van PSV zou willen werken", aldus Elfrink. 

"In China haalde hij vorig jaar bij Guangzhou R&F een doelpuntengemiddelde dat nog iets beter was dan een op een (29 goals uit 28 duels). Zijn contract loopt eind december af bij de club waar Giovanni van Bronckhorst momenteel hoofdcoach is. Een transfersom moet nog worden uitonderhandeld, waarbij het huidige salaris van de spits van het nationale team van Israël in het oog springt", vervolgt hij. 

"Hij zou een kleine tien miljoen euro per seizoen verdienen, maar ook bereid zijn om voor een overgang naar de eredivisie een verschrompeling van dat bedrag te accepteren", verklapt Elfrink. "Als Lammers de komende dagen de oversteek naar Italië maakt, kan PSV proberen de transfer af te ronden. Daarmee is de koek voor de liefhebbers van transfernieuws nog niet op. PSV blijft de komende twintig dagen nog in de markt voor een middenvelder en verdediger, die Schmidt extra mogelijkheden moeten geven." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›